Nowoczesne a zarazem ciepłe wnętrze zaprasza zapachem świeżych ziół i kwiatów ustawionych na regałach i stołach. Krótka karta menu, charakteryzuje się prostą i nowoczesną kuchnią.
Obiekt oferuje gościom dostęp do restauracji hotelowej, która ma charakter casual, czyli znajdzie się miejsce dla biznesu jak i dla rozrywki.
Nowoczesne a zarazem ciepłe wnętrze zaprasza zapachem świeżych ziół i kwiatów ustawionych na regałach i stołach. Krótka karta menu, charakteryzuje się prostą i nowoczesną kuchnią.
W hotelu znajdują się dwie restauracje - Restauracja a'la carte 'Ażur' to powrót do tradycyjnych smaków ale z nowoczesnym podejściem. Kontynuując misję less waste wykorzystywane są niemalże wszystkie produkty, aby zniwelować straty do zera. W menu znajdują się pozycje dla tradycjonalistów takie jak rosół z kaczki, żur, konfitowane kacze udko czy kotlet schabowy. Serwowane są również bolw z czarną soczewicą i sandacz z karmelizowaną brukselką. Gastronomia jest teraz bardziej ekologiczna niż kiedykolwiek, ciągle poszukiwane są nowe rozwiązania w temacie świadomej konsumpcji. Zwykłe plastkiowe naczynia i opakowania zastąpione zostały materiałem biodegradowalnym oraz trzciną, a słomki produkowane są z obierek ziemniaka. A tym wszystkim zarządza Szefowa Kuchni i dyrektor Kulinarny Grupy Arche – Oliwia Bernady, której kunszt kulinarny można było podziwiać z jednej z edycji Top Chef.
Restauracja 'Wydawka' serwuje śniadania oraz posiłki dla zorganizowanych grup. W tej restauracji orgazniozowane są także uroczystości rodzinne.
W okresie wiosenno-letnim Goście mogą korzystać z tarasu z dostępem do dań z grilla.
Warto podkreślić, że hotel zapewnia Gościom szeroki wybór rozrywek m.in.oldschoolowy automat do gier z grami typu Pack Man, Mario Bros, profesjonalny stół do gier w piłkarzyki oraz szeroki wybór gier planszowych.